Syysmuotia laihduttajille

November 23rd, 2010

Nyt on huippumuotia 80-luku. Kasarihenkinen muoti on todella tullut takaisin. Varsinkin kaikki jakut ja bleiserit ovat aivan viimeisintä huutoa. Jakun tai bleiserin tulee korostaa hartialinjaa ja ne antavat ryhtiä kaikille ja eritoten A-linjaiselle vartalotyypille. Tämä jos mikä sopii hyvin laihduttajille, jotka tarvitsevat hyvin istuvia takkeja. Jos jakku istuu kantajalleen hyvin, niin sillä saa vyötärölinjan hienosti esiin, vaikka vyötäröä ei olisikaan. Tähän samaan ei mikään neuletakki pysty. Kasarityyliin viimeistelyyn kannattaa käyttää niittejä ja paljetteja, joita voi käyttää paljon.

Mielipiteitä jakavat olkatoppaukset kuuluvat myös tähän muotiin. Jos haluaa tuunata vanhan neuleensa ultramuodikkaaksi, niin tarvitsee lisätä olkapäille vain olkatoppaukset. Syksyllä viilenevän sään vuoksi on myös muodikasta pukeutua kerroksittain. Kerrospukeutuminen erilaisiin neuleisiin on todella pop. Lisäksi voi leikitellä yhdistellen eri materiaaleja kuten nahkaa, farkkua ja sifonkia. Erilaisilla asusteilla saa myös kivasti muunneltua asukokonaisuuksia. Nyt kaupoissa on vaikka minkälaisia pipoja, hanskoja ja kaulahuiveja. Ja aivan upeita kenkiä.  Jos haluaa ihanan näyttävän syksyisen kokonaisuuden, niin kannattaa yhdistellä saman värin eri sävyjä. Siitä tulee muodikas syksyinen fiilis. Sopivan asukokonaisuuden löytäminen omaan kehoon sopivaksi ei ole helppoa, jos samaan aikaan tarkkailee omaa syömistään ja yrittää laihduttaa siinä samalla. Ruokavalio ja oikeat vaatevalinnat tekevät kuitenkin ihmeitä jokaisen linjoille oli sitten lihava tai laiha tai jotain siltä väliltä. Kerrospukeutumisella ja sopivan löysillä vaatteilla voi korostaa tai piilottaa oman kehon lihavempia kohtia tai tuoda esiin juuri niitä naisellisia piirteitä joita haluaa korostaa. Jokaisen joka haluaa näyttää laihalta ja terveeltä kannattaa kuitenkin olla sinut oman ruumiinsa kanssa niin henkisesti kuin painonkin osalta. Terve sielu tulee siitä mitä kantaa yllään ja varsinkin siitä miten sitä kantaa, vaikka ei nyt aivan mallimittoihin oman painonsa osalta yltäisikään. Tervettä järkeä pukeutumiseen ja laitetaan talven aikana tulevat liika kilot sopivasti piiloon tarpeeksi isojen ja löysien vaatteiden alle. Onhan sitten taas jotain mitä kesällä voi laihduttaa, kun vaatteet alkavat vähentyä säiden lämmetessä.

This entry was posted on Tuesday, November 23rd, 2010 at 6:21 pm and is filed under laihdutus, muoti. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply