Archive for the ‘laihdutus’ Category

Ihon säännöllinen kuorinta on tärkeää selluliitin poistoon

May 23rd, 2011

Yksi tehokkaimmista aseista ikääntymisen merkkejä vastaan on kasvojen säännöllinen kuorinta. Kun iho on kuorinnan kirkastama, niin se näyttää myös meikattuna paremmalta. Kasvojen kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja kasvoilta ja aktivoi ihoa uusiutumaan. Selluliitti lähtee mukavasti pienentymään kuorinnan ansiosta. Iän myötä myös ihon hilseily hidastuu ja tämä kasaa ihon pinnalle kuollutta ihosolukkoa, minkä takia säännöllinen kuorinta on ensiarvoisen tärkeää. Ihonhoito tuotteet myös imeytyvät paremmin ihoon kun iho on puhdas kuorinnan jäljiltä. Kuorintavoidetta kannattaa käyttää 2-3 kertaa viikossa ja sen jälkeen on muistettava levittää iholle kosteuttavaa voidetta.

On olemassa kahdenlaisia kuorintavoiteita: rakeisia mekaanisia voiteita ja entsyymikuorintavoiteita, joiden teho perustuu happoyhdisteiden syväkuorivaan vaikutukseen. Jos ihosi kuivuu erittäin herkästi, niin kuorinta kerran viikossa riittää. Silloin kannattaa valita kosteuttava kuorintavoide. Jos ihosi on erittäin herkkä, niin pienirakeinen tai entsyymikuorintavoide ovat parhaita vaihtoehtoja. Ne eivät rasita ihoa toisin kuin suurirakeiset voiteet. Jos iho tuntuu harmaalta, niin on olemassa ihoa kirkastavia kuorintavoiteita sekä mekaanisina että entsyymivoiteina. Jos ihosi pinta on epätasainen eli selluliittia esiintyy iholla, niin kuorinta auttaa myös siihen. Selluliitti pois kotikonstein auttaa myös ihon hoitamisessa, kun käyttää näitä kuorintavoiteita sekä muita hyviä vinkkejä selluliitin poistamiseen. Kotikonsteissa selluliitti poistuu nopeammin kun löytää omaan ihoon sopivat tuotteet ja hoitaa ihoa säännöllisesti joka päivä. Jos on tulossa jokin tärkeä tilaisuus ja täytyy näyttää nopeasti hyvältä, niin naamiomainen kuorintavoide on silloin paras vaihtoehto. Näitä voiteita on olemassa useita ja kannattaa valita se omaan tilanteeseen parhaiten sopiva naamio; esimerkiksi kosteuttava, heleyttävä tai kiinteyttävä.

Näin voit saada sileämmän ja kauniimman ihon.

Kesän laihdutustavoite

January 7th, 2011

Joulun jälkeen varmaan monet ajattelevat samaa. Pitäisi laihduttaa ne kilot jotka on tullut alkutalven aikana hankittua. Ehkä itsekin olen juuri siinä samassa tilanteessa, että pitäisi saada kiloja pois laihduttamalla ennen kesää. Monille alkuvuosi tarkoittaa uuden ajan alkua ja kuntoilun aloittamista. Kuntosalit täyttyvät urheilevista ihmisistä juurikin aina alkuvuodesta. Toinen piikki on muuten punttiksilla alkusyksy, kun kaikki haluavat poistaa kesälomien aikana tulleet liika kilot.

Sisäliikunta on kyllä hyvä harrastus, vaikka ympäri vuoden. Kun ottaa säännöllisen kortin jollekin salille, niin siellä tulee käytyä säännöllisesti. Eihän sitä turhaan halua maksaa kuukausilipusta, jos ei ollenkaan käy salilla. Siksi kannattaakin tehdä päätös ja panostaa myös rahallisesti tuohon päätökseen, niin pysyy motivaatio kohdillaan. Mielummin ottaa vaikka sen kalleimman salikortin, niin ei ainakaan tule jäätyä kotiin makoilemaan, kun ajattelee miten paljon taas menettääkään rajaa, jos ei tule tänään lähettyä salille. Paremmissa saleissa on myös enemmän valinnan varaa, joten liikkuminen siellä voi tuntua mukavammalta ja motivoivammalta.

Mutta ennen kuin lähtee minnekään liikkumaan, kannattaa asettaa itselleen tavoitteet liikkumiselle. Useimmille se on varmasti liika kilojen pois saaminen, mutta myös muita motivaation lähteitä kannattaa harrastaa mielessään. Yksi hyvä olisi vaikka parempi kunto ja sitä kautta vähemmän sairaspäiviä vuodessa. Mikään ei harmita niin paljon kuin olla kipeänä juuri sinä vuoden ainoana tärkeänä päivänä, kun pitäisi olla terve. Liikunta ja hyvä kunto todistetusti auttaa pysymään terveempänä. Liikunnan ja likkumisen mukana tulee myös vaihdettua ruokavaliota monipuolisemmaksi ja terveeellisemmäksi, joten sekin auttaa siihen, että pysyy terveempänä ympäri vuoden. Varsinkin talvella on hyvä syödä monipuolisesti, jotta saa kaikki vitamiinit talven pimeimpinä aikoina.

Jos yksin liikunta ei kiinnosta tai tarvitsee ryhmän tukea laihdutustavoitteissa, kananttaa liittyä johonkin laihdutus ryhmään. Yksi hyvä vaihtoehto on etsiä netistä laihdutus ryhmiä tai portaaleja, joihin voi syöttää omat tavoitteensa ja olla mukana sosiaalisessa laihduttamisessa muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Keventäjät on yksi hyvä tällainen ryhmä, johon voi liittyä ja kun maksaa vielä liittymisestä, niin pysyy motivaatiokin kohdallaan ja tavoitteet selkeämmin mielessä.

Syysmuotia laihduttajille

November 23rd, 2010

Nyt on huippumuotia 80-luku. Kasarihenkinen muoti on todella tullut takaisin. Varsinkin kaikki jakut ja bleiserit ovat aivan viimeisintä huutoa. Jakun tai bleiserin tulee korostaa hartialinjaa ja ne antavat ryhtiä kaikille ja eritoten A-linjaiselle vartalotyypille. Tämä jos mikä sopii hyvin laihduttajille, jotka tarvitsevat hyvin istuvia takkeja. Jos jakku istuu kantajalleen hyvin, niin sillä saa vyötärölinjan hienosti esiin, vaikka vyötäröä ei olisikaan. Tähän samaan ei mikään neuletakki pysty. Kasarityyliin viimeistelyyn kannattaa käyttää niittejä ja paljetteja, joita voi käyttää paljon.

Read the rest of this page »