Ihon säännöllinen kuorinta on tärkeää selluliitin poistoon

May 23rd, 2011

Yksi tehokkaimmista aseista ikääntymisen merkkejä vastaan on kasvojen säännöllinen kuorinta. Kun iho on kuorinnan kirkastama, niin se näyttää myös meikattuna paremmalta. Kasvojen kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja kasvoilta ja aktivoi ihoa uusiutumaan. Selluliitti lähtee mukavasti pienentymään kuorinnan ansiosta. Iän myötä myös ihon hilseily hidastuu ja tämä kasaa ihon pinnalle kuollutta ihosolukkoa, minkä takia säännöllinen kuorinta on ensiarvoisen tärkeää. Ihonhoito tuotteet myös imeytyvät paremmin ihoon kun iho on puhdas kuorinnan jäljiltä. Kuorintavoidetta kannattaa käyttää 2-3 kertaa viikossa ja sen jälkeen on muistettava levittää iholle kosteuttavaa voidetta.

On olemassa kahdenlaisia kuorintavoiteita: rakeisia mekaanisia voiteita ja entsyymikuorintavoiteita, joiden teho perustuu happoyhdisteiden syväkuorivaan vaikutukseen. Jos ihosi kuivuu erittäin herkästi, niin kuorinta kerran viikossa riittää. Silloin kannattaa valita kosteuttava kuorintavoide. Jos ihosi on erittäin herkkä, niin pienirakeinen tai entsyymikuorintavoide ovat parhaita vaihtoehtoja. Ne eivät rasita ihoa toisin kuin suurirakeiset voiteet. Jos iho tuntuu harmaalta, niin on olemassa ihoa kirkastavia kuorintavoiteita sekä mekaanisina että entsyymivoiteina. Jos ihosi pinta on epätasainen eli selluliittia esiintyy iholla, niin kuorinta auttaa myös siihen. Selluliitti pois kotikonstein auttaa myös ihon hoitamisessa, kun käyttää näitä kuorintavoiteita sekä muita hyviä vinkkejä selluliitin poistamiseen. Kotikonsteissa selluliitti poistuu nopeammin kun löytää omaan ihoon sopivat tuotteet ja hoitaa ihoa säännöllisesti joka päivä. Jos on tulossa jokin tärkeä tilaisuus ja täytyy näyttää nopeasti hyvältä, niin naamiomainen kuorintavoide on silloin paras vaihtoehto. Näitä voiteita on olemassa useita ja kannattaa valita se omaan tilanteeseen parhaiten sopiva naamio; esimerkiksi kosteuttava, heleyttävä tai kiinteyttävä.

Näin voit saada sileämmän ja kauniimman ihon.

This entry was posted on Monday, May 23rd, 2011 at 6:55 pm and is filed under laihdutus. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply