Vintage ja kirpparit poikineen

November 28th, 2009

Muoti kiertää niin sanotusti kehää ja jos jokin oli muodissa ennen se luultavasti myös palaa myöhemmin huipulle. Aikamme ilmiö on ehdottomasti vintage. 20 luvulta 60 luvulle ajoittuva naisellinen ja värikäs pukeutuminen houkuttelee monia. Vintagessa on melko helppo onnistua ja hiukan sijoittamalla tyylistä saa näyttävän. Myös erilaiset kirpputorit ja egologinen pukeutuminen puhuttavat. Nyt ei tarvitse enää aina hankkia juuri sitä uusinta kerrastoa. Muodikas shoppaaja yhdistelee vanhaa ja uutta ja löytää asusteensa vaikkapa kaapin pohjalta. Mistä näitä herkkuasuja sitten saa? No valitse vaikka näistä: Ansa, Flemminginkatu 8: second hand kauppa susteineen ja vaatteineen. Auki 12-19 ja 12-16. Siisti ja viihtyisä. UFF, Kukapa ei uffin valikoimaa tuntisi? Vaatteita , asusteita ja kenkiä sekä hiukan sisustustavaraa, uffilta saa myös hyvän omantunnon sillä se on avustusjärjestä joka rahoittaa köyhiä maita tuotoillaan. Uffin lisäksi valtteri ja fida lähetystorit sekä emmaus kannattaa koluta läpi. Ruuturouva, Fredrikinkatu 16, Laadukas second hand kauppa jossa myös joskus turkisasusteita. Avoinna 11-16. Play it again, Sam: Rauhankatu 2, Erikoista taitaa olla ainakin vaatteiden ikä, vanhimmat asusteet saattavat olla 1800 luvulta (hintataso siis korkeahko), avoinna 10.30-18 ja 11-15. Penny lane boutigue: Vintage vaatteiden lisäksi saatavilla vanhojen tanssi pukuja. Auki 12-17, 12-15. Helsinki 10: Saappaiden, asusteiden ja laukkujen lisäksi takkeja ja miehille myös. Avoinna, 11-20, 11-18. Jos vintage tyyli viehättää sen mekkoina toimivat tukholma ja lontoo. Tyyli vetää suomeakin pidemmälle. Vintage vaatteet ovat melko tyyriitä, mutta oikean paikan sattuessa kohdalle voi hintakin olla kohtuullinen. Kirpputoreilta tavara katoaa nopeasti ja etenkin valtteri on nuorten suosiossa. Käytetyt vaatteet ovat hyväksi luonnolle joka nyt jo kärsii liiasta kulutuksesta. Ja jos ostat käytettyä laita ihmeessä omatkin vaatteesi kiertoon. Kirppareilla on joskus ollut ikävä maine siivottomuudesta mutta nykyään useimmissa on puhdasta tavaraa ja viihtyisä tunnelma.

This entry was posted on Saturday, November 28th, 2009 at 9:57 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Vintage ja kirpparit poikineen”

 1. Frankie Says:

  How are you?! Please e-mail me your contacts. I have a question

  Best regards….

 2. Frankie Says:

  Привет!!

  С уважением,…

 3. Frankie Says:

  Добрый день!

  с ув….

 4. Kostya Says:

  Добрый день!

  с ув….

 5. KIRK Says:


  Medicamentspot.com. Canadian Health&Care.Best quality drugs.No prescription online pharmacy.Special Internet Prices. Low price pills. Buy pills online

  Buy:Accutane.Lumigan.Actos.Petcam (Metacam) Oral Suspension.Zyban.Mega Hoodia.Retin-A.100% Pure Okinawan Coral Calcium.Synthroid.Prednisolone.Valtrex.Nexium.Human Growth Hormone.Arimidex.Zovirax.Prevacid….

Leave a Reply