Televisiota kyllästymiseen asti

March 26th, 2020

Mikä olisikaan parempi kuin katsoa sarjoja koko päivän ja viikosta toiseen. Onneksi nykyään sarjamaratoonit ovat helpompia tehdä, kun ne julkaistaan yhdellä kerralla koko kauden osalta. Myös tarjontaa on paljon enemmän ja kaikkea ei ehdi millään katsoa, vaikka kuinka haluaisi.

Kavereiden kanssa pitää melkein päättää mitä sarjaa tällä hetkellä seurataan, jotta voi keskustella samoista asioista yhdessä. Eihän kukaan halua olla ulkopuolinen ja ulkona keskusteluista, kun ollaan porukassa tai jossain ryhmässä viestimässä. Jos vihreät arvot ja luonnon säästäminen yhtään kiinostaa, niin kannattaa myös miettiä mistä ja miten sarjoja tulee seurattua netistä. Onneksi omassa sängyssä sarjojen seuraaminen kuulokkeilla taitaa olla juuri se paras tapa seurata nettitelevisiota siten että ei kuluta ainakaan liian paljon sähköä ja energiaa. Vaikka tietokoneen sähkönkulutus ei olisikaan vuositasolla niin paljon, niin itse ainakin voi vähän vaikuttaa omaan kulutukseen ja valita ne parhaat vähävirtaiset laitteet omiin sarjamaratooneihin.

Ehkä jatkossa tulee enemmän mietittyä näitä laitehankintoja ja se miten niitä kuluttaa ja onko se paras valinta juuri minulle. Tietoa ainakin on paljon saatavilla erilaisista valinnoista, kun haluaa ajatella ympäristöä ja sen säästämistä myös pienillä valinnoilla. Eikä tarvitse itse luopua niistä mukavista pienistä hetkistä, jotka tuovat iloa omaan arkeen. Varsinkin pimeänä talviaikana Suomessa. Kesällä sitten laitetaan laitteet kiinni ja mennään suosiolla ulos luontoon, kun aurinko kerrankin paistaa eikä löhötä sisällä katsomassa sarjoja netistä ja kuluteta turhaan sähköä ja lämmitetä kotia ja planeettaa laitteilla.

This entry was posted on Thursday, March 26th, 2020 at 2:31 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply