Festareille kotona

March 30th, 2020

Musiikki kuuluu kesän ja vapaa-aikaan. Kesän festarit voi tänä vuonna jäädä välistä, mutta se ei estä nauttimasta musiikista entistä enemmän kun on enemmän vapaa-aikaa. Ainakin säästyy rahaa, kun ei tarvitse matkustella turhaan kauas tai ulkomaille asti konserttien perässä.

Vaikka rahaa kuluisikin vähemmän ja sitä voi olla myös vähemmän säästössä tämän kesän jälkeen, voi silti tulevaisuudessa tarvita enemmän valuuttaa pikaisesti. Kun kaikki taas alkaa uudestaan ja haluaa vähän tuuletella ajatuksia ja nauttia musiikista ei välttämättä ehdi tai halua säästää etukäteen rahoja tulevia festareita varten. Kannattaa nauttia silloin kun on mahdollista, kunhan sen tekee järkevästi ja jalat maassa ettei ihan turhia lähde tuhlailemaan. Junalla eurooppaan tai laivalla ihan naapurimaihin voi olla se paras vaihtoehto ensimmäisille tapahtumille seuraavaksi. Onneksi YouTuben ja muiden nettipalveluiden kautta pääsee nauttimaan konserteista ja tapahtumista myös livenä sekä tallenteina myös kotoa käsin. Kunhan vaan kaiuttimet tai kuulokkeet ovat riittävän hyvät, niin musiikki voi kuulostaa jopa paremmalta kuin livenä huonossa akustiikassa.

Ehkä tallenteisiin ja lähetyksiin on panostettu jopa enemmän mikseripöydän takana, jotta artistit kuulostavat mahdollisimman hyvältä nykyisille ja mahdollisille tuleville faneille. Jokatapauksessa jatkossa tulee käytettyä festari-rahat enemmän kotimusiikkiin ja laitteisiin, jotta voi nauttia ja fiilistellä juuri siellä missä itse kukin tällä hetkellä on. Rahaa kuluu ehkä enemmän tai vähemmän. Samapa tuo kunhan on hauskaa.

This entry was posted on Monday, March 30th, 2020 at 12:53 pm and is filed under musiikki. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply