it ja sivut

July 5th, 2021

Nettisivujen kanssa välillä tulee ihmeellisiä ongelmia joita ei vain jaksaisi ratkoa. Onneksi pieniin ongelmiin löytyy nykyään helpommin ratkaisua kuin aikaisemmin. Ihan vaan etsimällä löytyy yleensä helppo ratkaisu pieniin sivuston ylläpitoihin, kun vaan tietää mitä etsiä. Ihan pientä ongelmaa ollut sivujen kanssa joskus kun ei halua että kaikki sivut näkyisi netissä niin tästä saa helpolla kopioitua ratkaisua ja ohjattua kävijät oikealle sivulle, jos ei halua kirjoittajasivua netissä näyttää. Ei varmaan muille mikään ongelma edes koko sivu, mutta jos haluaa jotain säätää niin helposti saa kopioitua tekstit ja tallenettua omalle sivulle tai sivupohjaan talteen ratkaisun.

Jotain ohjauksia se koodi tekee jotta ei kävijät eksy enää väärälle sivulle ja toimii hyvin sivuilla jossa on kokeiltu tuota koodia.

This entry was posted on Monday, July 5th, 2021 at 10:07 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply